Pas på hørelsen! Find et produkt der passer dig.

Jagthøreværn

Jagthøreværn beskytter din hørelse mod høje lyde fra skud, samt andre skadelige lydkilder under jagten. Du vil samtidig opleve, at de svage lyde forstærkes, så du kan høre dem tydeligt. At retningsbestemme hvilken retning lyden kommer fra, vil syntes næsten ligeså naturligt som med dit eget øre.

Fordi høreværn er formstøbt og designet efter dine unikke ører, sidder de behageligt i øret, hvilket giver en god komfort.

Du vil opleve at du bla. både kan bruge hat og beskyttelsesbriller, uden at det vil være til gene for høreværnene.

Pris kr. 4300,-

Industrihøreværn

Udsættes du dagligt for støj over 85 dB, kan det resultere i et permanent høretab og tinnitus.

Derfor er det vigtigt at beskytte din hørelse, når risikoen for kraftige lyde over længere tid er til stede.

I disse støjende industri miljøer beskytter høreværnet mod de skadelige lyde, du vil samtidig kunne kommunikere med andre, og følge med i hvad der sker i dine omgivelser.

Fordi høreværn er formstøbt og designet til dine unikke ører, sidder de behageligt i øret hvilket resulterer i en god komfort. Høreværn vil ikke forhindre dig i, at kunne bruge andet sikkerhedsudstyr.

Pris kr. 1200,-

Musikhøreværn

Musik er dejligt, men udsætter du dine ører for den store Iydmæssige belastning, kan det resultere i høretab og tinnitus. For at mindske risikoen, bør du derfor anvende musikhøreværn.

Du kan anvende traditionelle høreværn som dæmper ulinært, men disse ødelægger derved også meget af din musikoplevelse. Derfor anbefales høreværn der formstøbes til dit øre. Det giver en lineær forstærkning og derved en meget bedre musik oplevelse.

Du vælger selv mellem dæmpning på 9 dB, 15 dB eller 25 dB. Det er let selv at skifte filtrene, så dæmpningen passer til forskellige musikmiljøer.

Pris kr. 1200,-
Ekstra filter pr. sæt kr. 500,-

Svømmepropper

De special tilpassede svømmerpropper lukker helt tæt i øregangen. Dette forhindre vand samt fugt i at trænge ind i øret.

Oplev fornøjelsen ved at bade uden at skulle bekymre sig om øreproblemer. Den tætte pasform giver samtidig en dæmpning af alle lyde, der kan virke voldsomme i en svømmehal.

Svømmepropperne er lavet i et specielt materiale, der flyder i vandet. Samtidig gør den kraftige farve det nemt af finde propperne, hvis du skulle tabe dem. Svømmepropperne laves efter et aftryk af dine ører, så de slutter tæt og er behagelige i ørene.

Pris kr. 700,-

Sovepropper

Der findes flere typer af ørepropper, der kan dæmpe de generende lyde. Lyde som forhindre dig i en god nattesøvn. Men det er lagt fra alle ørepropper, der er ligeså effektive og behagelige som individuelt tilpasset sovepropper.

Individuelt tilpasset sovepropper støbes efter dine øre, lukker let og elegant lyde såsom snorken, nabostøj eller motorstøj ude.

Sovepropperne dæmper både høj og lavfrekvent, men alamer såsom vækkeure og brandalamer kan fortsat høres.

Pris kr. 700,-