Klinikken er en privat eget praksis, og det er ejeren Linda Gøhns, der står klar til at servicere dig. Hun er uddannet hørespecialist og har arbejdet med faget siden 2008. Linda har været ansat i en større høreapparats kæde, hvor hun har opnået erfaring med mange af de gode kvalitets høreapparater, der findes på markedet. Linda har kørt rundt på det meste af Sjælland for at hjælpe høreapparatsbrugere. Men nu vil hun benytte lejligheden til, at være behjælpelig i lokalområdet.

Høreklinikken Korsør slog for første gang dørene op d. 1. august 2014. Den lokale høreklinik bosatte sig i de gamle hyggelige lokaler, hvor bla. den tidligere vinhandeler har haft sin forretning. Og hér har klinikken siden haft fornøjelsen af, at kunne servicere byens borgere med høreapparater, høreværn samt

Visionen for Høreklinikken Korsør er, at kunne tilbyde en bred vifte af kvalitets høreapparater, således at der kan findes frem til den helt rigtige løsning for brugeren. Ligeledes vil god service være nølgeord for klinikken. Der lægges vægt på, at Høreklinikken Korsørs brugere føler sig trygge og tilfredse med den behandlig de får.

– Linda Gøhns

Hvad siger vores kunder

“Lige fra første gang jeg kom ind i klinikken, er jeg blevet mødt med en meget venlig, og professionel behandling. Rådgivningen om hvilken høreapparater jeg skulle vælge, var ligeledes professionelt.
Apparaterne er blevet justeret i takt med, at min hørelse er blevet dårligere. Jeg er meget glad for den behandling, jeg har fået i de tre år, der er gået fra, jeg gik ind i høreklinikken på Kirkepladsen.”

Flemming

“Ved en grundig test af høreevne, blev jeg overrasket over at Høreklinikken Korsør kunne hjælpe mig med høreapparat til begge ører. Det har ikke været muligt indtil nu.
Så stor tilfredshed med god rådgivning.”

Kirsten

“Jeg er glad for mine høreapparater, da jeg har mulighed for at indstille 2 forskellige programmer
Program 1 til almindelig i dagligdag
Program 2 kan justeres til store forsamlinger
Samtidig kan jeg justere lyden op og ned.”

Robert

Fordele for medlemmer af Ældre Sagen

Høreklinikken Korsør er udvalgt som certificeret Høreklinik. Vi har stor fokus på, at du føler dig tryg igennem hele forløbet hos os.
Som en certificeret klinik, står Oticon og Ældre Sagen inde for den professionelle behandling, som du modtager hos Høreklinikken Korsør.

Oticon samarbejder med Ældre Sagen. Det betyder at Ældre Sagens medlemmer får eksklusive fordele, når de vælger en Oticon høreløsning hos os. Vi er blevet udvalgt og certificeret af Oticon til at kunne tilbyde den særlige Tryghedsordning, som omfatter følgende fordele:

  • Løbende opfølgning i høreapparaternes 4-årige garantiperiode, så vi sikrer, at du er tilfreds med behandling og service.
  • Gratis Tryghedsforsikring, som dækker, hvis du skulle tabe eller uforsætligt ødelægge et af dine høreapparater.
  • Tryghedslinjen, en e-mail og telefonservice, hvor du kan få råd og vejledning af en af Oticons mest erfarne konsulenter.
  • ​10 % rabat på ConnectLine-serien tilbehør til TV og telefon samt mikrofon, så du kan få endnu mere ud af dine høreapparater.

Klinikkens personale har gennemgået Oticons udvidede uddannelsesforløb indenfor rådgivning, service og tekniske færdigheder, så du kan være sikker på den bedste behandling.

Du kan læse mere om samarbejdet og medlemsfordelene på​ www.seniorhørelse.dk